O nama

Megal Sistemi – Poverenje dolazi iznutra

Dugi niz godina naša firma nudi kompletna rešenja u segment opremanja objekata i enterijera, kao I  sigurnosne i bankarske opreme.

U poslednjih nekoliko godina Megal Sistemi su proširili svoj distributerski program i postali firma prepoznatiljiva po konceptu opremanja objetaka po sistemu ključ u ruke, po pitanju opreme.

Poseban segment distibucije dat je na kancelarijskim stolicama  i asortimana za sedenje, koja u svom zastupničkom portfelju ima modele vodećih svetskih brandova poput Herman Millera, Dauphina, Diwara, T!O: i drugih. Osim toga, nudi se i mogućnost projektiranja i proizvodnje visokokvalitetnog namještaja po mjeri, ovisno o željama i potrebama klijenata.

Ono čemu su Megal Sistemi prepoznati od strane klijenata su primena najviših svjetskih standarda u poslovanju, vrhunski kvalitet proizvoda i usluga, maksimalna profesionalnost u toku  svih faza pojedinog projekta.

U svom radu koristimo sopstveni vozni park prilagođen prevozu, istovaru i unošenju teške opreme što nam omogućava pružanje usluga dostave i montaže proizvoda.

Naročita pažnja posvećena je servisnom delu koji je zadužen za redovno održavanje i održavanje po pozivu, servisiranje ugrađene opreme i sistema, a prema svojim ljudskim resursima u mogućnosti je u najkraćem roku reagovati na sve zahteve klijenata.

Ovakva unutrašnja organizacija omogućuje nam realizaciju i najsloženijih projekata, od faze projektiranja, razrade dokumentacije do isporuke, montaže opreme, edukacije korisnika, puštanja objekata u funkciju,kao I  servisiranja.

 

Segmenti poslovanja i usluge:

OPREMANJE SKLADIŠNOG I MAGACINSKOG PROSTORA 

U svom zastupničkom programu nudimo visokokvalitetnu opremu za opremanje kako malih tako i velikih visoko regalnih skladišta.Pored klasičnih paletnih regala u mogućnosti smo da ponudimo sve ostale tipove paletnih regala:

  • Drive in,
  • Regali na platformama (mezzanines)
  • Samonosiva regalna skladišta,
  • Konzolni regali I dr.

 

OPREMA ZA SUPERMARKETE

U ovom segmentu nudimo kompletnu opremu za opremanje prodajnog prostora. Pored standardne  opreme , gondola i zidnih polica, nudimo svu ostalu opremu neophodnu za opremanje jednog prodajnog prostora: kasa pultevi, razni tipovi polica za voće, police za hleb, specijalne tipove polica za opremanje apoteka, elektro i DIY tipova prodavnica…

 

ARHIVSKA OPREMA

Kompletan program za opremanje arhivskog prostora. Razni tipovi arhivskih polica, arhivski ormani, ormani za kartoteke,ormani za nacrte. Poseban akcenat dat je na maksimalnom iskorišćenju arhivskog prostora te stoga nudimo pokretne arhivske sisteme koji maksimo koriste raspolozivi prostor, regali za nacrte…

KANCELARIJSKE STOLICE I ASORTIMAN ZA SEDENJE

U svom zastupničkom programu nudimo modele vodećih svetskih brendova poput Herman Millera, Dauphina, Diwara, T!O: i drugih, a u mogućnosti smo projektovati i proizvesti visokokvalitetan nameštaj po meri.

 

OPREMANJE OBJEKATA I INTERIJERA

Naš stručni kadar i dugogodišnje iskustvo jamstvo su kvalitete i ispunjenja svih želja i očekivanja u opremanju objekata,  uz osiguravanje klijentima usluge po sistemu „ključ u ruke“.  S punom odgovornošću pristupamo realizaciji projekta, od prvih koraka u savjetovanju investitora do projektiranja i proizvodnje tipskog i projektiranog uredskog namještaja te svih ostalih tipova namještaja za potrebe poslovnih i privatnih objekata.

 

SIGURNOSNA I BANKARSKA OPREMA 

Sigurnosni i bankarski program obuhvata širok spektar proizvoda i sistema za čuvanje i skladištenje dragocenosti, novca i vrednosnih papira, a koji pružaju kvalitetnu zaštitu protiv obijanja, krađe, provale i požara. Oprema koju Megal Sistemi nude su proizvodi renomiranih svetskih proizvođača,  ispitani i sertifikovani prema danas važećim svetskim i evropskim normama i standardima te zahtevima osiguravajućih društava.

 

Osnovni poslovni postulati Megal Sistema

Naše se poslovanje definira pet ključnih pojmova: pouzdanost, povjerenje, stručnost, potpora i timski rad.

U potpunosti se posvećujemo zahtevima naših klijenata uz poštovanje pravila struke i angažujemo sve dostupne resurse sa ciljem zadovoljavanja visokih očekivanja i standarda.

Za svaki projekat određujemo nadzornika koji koordiniše celokupan proces kroz sve njegove faze i time garantuje kvalitet usluga i poštovanje dogovorenih rokova izrade projekta.

Takav pristup osigurava uspešne rezultate našim klijentima koji nam se redovno vraćaju i postaju naši lojalni partneri.

 

Vizija

Biti najveća kompanija u opremanju objekata i interijera, kao i sigurnosnoj I bankarskoj opremi u regiji, koja će donositi dodatnu vrednost poslovanju svojih klijenata.

 

Misija

Uređenje enterijera i opremanje objekata visokokvalitetnim proizvodima i uslugama čineći svaki prostor funkcionalnijim, sigurnijim, produktivnijim i ugodnijim za rad ili boravak.