O programu

Odgovarajući zahtevima tržišta, Firma Megal Sistemi u svom podsegmentu poslovanja Megal Sistemi – Archive nudi skladišno-arhivsku i garderobnu opremu prilagođenu svim potrebama klijenata. Ponuda uključuje arhivske, magacinske i pokretne regale kao i  arhivske i kartotečne ormane, ormane sa pregradama. Tu je još i bogata ponuda garderobne opreme koja uključuje klasične garderobne ormare i one sa pregradama te sa dvostranim i tzv. Z vratima uz višenamenske ormane za čistačice.

Klijentima je tako na raspolaganju široka ponuda metalnih regala prilagođenih  za čuvanje različitih artikala. Po želji, regali mogu biti zaštićeni plastifikacijom koja dolazi u širokom spektru boja.

 

Arhivski regali

Namenjeni su čuvanju dokumentacije, a zahvaljujući varijantama  sa dvokrilnim, rolo ili kliznim vratima mogu se prilagoditi svakom prostoru i zadovoljiti sve potrebe klijenata.

 

Kartotečni ormani – fiokari

Jednostruke ili dvostruke širine sa dve, tri ili četiri fioke te ormani s pregradama namenjeni su arhiviranju visećih fascikli ili dokumenata A4 formata u ležećem položaju, a u ponudi su i ormani za velike formate namenjeni arhiviranju dokumenata A1 i A0 formata.

 

Garderobni ormani

Neophodni su firmama čiji su zaposleni na radnom mestu obučeni u uniforme. Široka ponuda kompanije Megal Sistemi, osim klasičnih, uključuje i garderobne ormane sa pregradom, te dvostrukim ili tzv. Z vratima pa je tako moguće zadovoljiti sve zahteve i potrebe klijenta. Tu su još i višenamenski ormani koji su svojom unutrašnjom izvedbom namenjeni radnicima koji imaju dodatnu opremu poput čistačica, vatrogasaca, policajaca, vojnika i dr. Svi garderobni ormani iz ponude Primat RD-a zadovoljavaju standarde HASAP-a pa su tako prikladni za upotrebu u restoranima, profesionalnim kuhinjama i ostalim sličnim enterijerima.